Ezelsoren – cadeautip en podcast

Ezelsoren

Kerst en Nieuwjaarsperiode is voor velen onder ons cadeautjestijd. We geven graag een voorstel om op deze donkere dagen mensen wat licht te geven aan de hand van een boekentip.

Ezelsoren is het nieuwste boek van Johan Braeckman.
Het boek bundelt een selectie van essays, opiniestukken en artikelen die Johan het voorbije decennium schreef voor kranten, tijdschriften en vakbladen. De keuze weerspiegelt zijn belangrijkste interesses: religie, wetenschap, kritisch denken, irrationalisme, Darwin, evolutie, en de aloude vraag wat het goede leven inhoudt, zowel individueel als maatschappelijk. De teksten typeren de intellectuele en morele ingesteldheid van de auteur: ze streven naar helderheid en objectiviteit, willen betrouwbare kennis verspreiden en onze ethische reflectie verfijnen.

Het boek is uitgegeven bij Houtekiet en te koop in de betere boekhandel.

Als gratis cadeautje geven we je hierbij ook een podcast waarin Franky Van de Velde in gesprek gaat met Johan over enkele items uit het boek. Het gesprek vond plaats voor een live publiek in De Corridor.

Beluister de podcast.

Leave a Comment

Zoek een event
Abonneer op onze nieuwsbrief

Spring naar de inhoud