Succesvolle Creatieve Kerstmarkt

Creatieve Kerstmarkt De Corridor

Het was een schot in de roos afgelopen weekend. Na 3 jaar afwezigheid mochten we terug verschillende creatievelingen verwelkomen met hun producten. Dankzij hen konden we een weekend lang De Corridor inrichten als gezellige locatie voor onze kerstmarkt.
Buiten was het koud, sommigen zullen het geweten hebben, maar door de prachtige producten toch lekker gezellig.
De serre was terug een warme binnentuin gedecoreerd met keramiek en binnen kon je lekker vertoeven aan de lange tafel, genietend van een warme tas koffie, chocomelk of soep.

1000x dank aan alle mensen die langskwamen. Maar vooral een groot applaus voor onze deelnemers: Kristien de Caluwé – decoratieartikelen in hout, Els De Coene – handgemaakte vintage artikelen, Kathy Van Hecke – keramiek, Eric Bauwens – lederbewerking, Hello Honey – bloemcreaties, Lont en Co – kaarsen op basis van koolzaadwas, ’t Lief Gerief – vorstvrije tuinkeramiek, Sabina De Graeve – creatieve upcycling art, Claire Moens – lederbewerking, ‘t Ensemble vzw, Pieter Jan Mertens – handgemaakte strikken, Geertrui Creatief – gepersonaliseerde geschenken, Isabelle Roelantsfotografie & Ducs2 – letterpress-kaarten

video: Valentijn Braeckman
Zoek een event
Abonneer op onze nieuwsbrief

Spring naar de inhoud