Wat is De Corridor?

Dijk92, een intergemeentelijke culturele samenwerking, bracht het verhaal van De Corridor schitterend in beeld.
https://dijk92.be/verhalen/de-corridor-wetteren

YouTube player

Onze visie

De vzw ‘In de geest van Julien’ organiseert activiteiten zoals lezingen, debatten, tentoonstellingen, presentaties, e.d.
Dit om alternatieve visies te ontwikkelen op diverse kwesties en zo bij te dragen tot een kwalitatieve ontplooiing van leven en denken van eenieder die daarvoor openstaat. Bijzondere aandacht hierbij gaat naar bewoners van de eigen gemeente en buurt, ongeacht herkomst, levensovertuiging of ideologische gezindheid. Hiervoor kunnen we occasionele samenwerkingsverbanden aangaan met andere gelijkaardige, sympathiserende verenigingen.
Verenigingen die een event willen organiseren in samenwerking, kunnen vrijblijvend contact opnemen.
Wie eventueel wil bijdragen aan dit project door zich als vrijwilliger kandidaat te stellen en toe te treden tot de vzw, kan een schriftelijke aanvraag doen via info@decorridor.be.

De Corridor

De Corridor is een zaal gelegen te Wetteren. Oorspronkelijk stonden op het terrein vier serres. Door ouderdom werden ze onbruikbaar waardoor ze werden ontmanteld. Eén serre werd met oude bouwmaterialen omgebouwd tot multifunctionele ruimte.
De Corridor biedt gelegenheid tot bijeenkomsten van allerlei aard. Alle geplande events zijn een organisatie van de vzw In de Geest van Julien en worden in de Corridor gehouden.
De meeste events hebben een culturele en educatieve inslag. De zaal biedt plaats aan een 100 tal personen. Om de activiteiten aangenaam te houden beperken we het aantal plaatsen meestal tot een zestig-tal. Heb je interesse in een event? Inschrijven is eenvoudig en gebeurt per mail.

Heb je zelf een idee om een event te organiseren? Neem contact op per mail: info@decorridor.be

Zoek een event
Abonneer op onze nieuwsbrief

Spring naar de inhoud