The Belgian Soundtrack

De filmgeschiedenis zit vol verrassende verhalen, als je maar lang genoeg graaft. Robin Broos (filmjournalist, auteur en presentator van The Original Soundtrack op Klara) en Tom ‘Pélé’ Peeters (muzikant/componist/Ennio Morricone connaisseur) duiken in de Belgische filmgeschiedenis op zoek naar muzikale parels, opvallende rariteiten en straffe verhalen.
Hun relaas is een voorstelling vol leuke weetjes, pittige anekdotes, muzikale vergelijkingen, verrassende mash-ups en héél veel fragmenten. Een avond voor wie houdt van film, muziek of de combinatie van beiden.
Op 16 maart 2023 gaat The Belgian Soundtrack in première in Cinema ZED in Leuven. Daarna trekken Robin en Pelé langs de fijnste cinema’s van het land om hun verhaal te delen met cinefielen, muziekfans en andere enthousiastelingen.

The Belgian Soundtrack is een productie van Robin Broos, Tom Peeters en Fonk vzw.

Alle info en podcasts op www.theoriginalsoundtrack.be/
Ook meer op https://klara.be/lees/the-original-soundtrack-beluister-alle-gesprekken
foto: Jelle Goossens

De Corridor
Zoek een event
Abonneer op onze nieuwsbrief

Spring naar de inhoud