Try out Lewis Carroll – Van Bendegem, Vitalski & Braeckman

Jean Paul van Bendegem, Don Vitalski & Johan Braeckman toerden de voorbije jaren rond in Vlaanderen met literaire causerieën over Mary Shelley, over Arthur Conan Doyle en over Edgar Allan Poe. Dit najaar starten ze met een voorstelling over Lewis Carroll, auteur van de wereldberoemde boeken Alice in Wonderland en Alice in Spiegelland.

Nadat ze eerder voor Home Academy een hoorcollege over Lewis Carroll opnamen in de Corridor, brengen ze op vrijdagavond 30 augustus een try out van hun nieuwe voorstelling over het leven en werk van de auteur van de immer populaire boeken over Alice.

Aanvang: 20u

Deuren open om 19u30

vvk: €6– adk: €8

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Try out Lewis Carroll
6,00
Details
Spring naar de inhoud