Try-Out “Em’ly” Merel De Vilder Robier

Actrice en auteur Merel de Vilder Robier, die u in een ver verleden mogelijk nog zag als Bianca in de VRT-soap ‘Thuis’, schreef een nieuwe voorstelling die ze uitprobeert in De Corridor. Zij vond inspiratie bij Charles Dickens, één van de belangrijkste Engelse schrijvers van de negentiende eeuw en de eerste literaire chroniqueur die het leven in het Londen middenin de industriële revolutie tekende. Uit zijn grotendeels autobiografische roman David Copperfield, die hij schreef in 1850, haalde Merel een aandoenlijk fait divers en maakte er een nieuw verhaal van over liefde, over trouw en ontrouw en over de driften van het hart.

i.s.m. Literatuur Vlaanderen

vvk: €10 – adk: €12

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Try-Out Em'ly Merel De Vilder Robier
10,00
Details
Spring naar de inhoud