zevende plantenruilbeurs

Samen met de leden van “Moestuiniers Wetteren en omstreken”, organiseert De Corridor voor de zevende keer de plantenruilbeurs voor particulieren. Laagdrempelig, geen inkom…veel of weinig plantjes…iedereen is van harte welkom op zondag 14 april.

Heb je een kleine of grote moestuin, een terras of slechts enkele potten op je balkon. In de gezellige en pittoreske tuin van de Corridor vind je zeker een kraampje met plantjes die een plekje verdienen in jouw tuin.

Heb je plantjes, zaailingen, stekken, bloemen, kruiden of zaden teveel? Je kan ze omruilen voor iets wat je nog niet hebt of ze laten voor een vriendenprijsje. Ben je op zoek naar plantjes of zaden, iemand heeft er misschien wat teveel? Maak je zelf confituur, vlierbloesemsiroop of heb je honing van je eigen bijtjes? Dan kan je deze aanbieden.

Heb je meer plantjes dan je kan dragen en wil je een verzekerd plaatsje om je plantjes e.a. aan te bieden, neem dan zeker tijdig contact met ons op om je plekje te reserveren.
Graag een seintje op GSM 0486/300349 of een mailtje naar natasja.de.deyn@telenet.be met vermelding van je naam, tel.nr. en/of emailadres.

Heb je zin om wat kennis op te doen of je kennis te delen of zin in een leuke babbel ?
Ben je creatief met iets uit de tuin of moestuin, ook dan ben je welkom op deze beurs.

Je kan uiteraard  nog gewoon ‘op den bots’ langskomen met je materiaal… Wij voorzien ook dan nog een plekje voor jou.
Er is ook een leuk terrasje waar je kan genieten van een lekker drankje en/of hapje.

Welkom en graag tot dan !

Volg je de moestuiniers van Wetteren al ?
https://www.facebook.com/groups/466023360445097/ 

Details
Spring naar de inhoud