“Must-haves van de Jazz” Frederik Goossens

Samen met jazzliefhebber Frederik Goossens ga je op zoek naar dé mooiste pareltjes van 100 jaar jazzopnames. Wat moet je gehoord hebben om mee te zijn? Welke platen mogen zeker niet in je kast ontbreken? Populaire klassiekers als Kind of Blue van Miles, Time Out van Dave Brubeck of Getz/Gilberto, natuurlijk, maar ook iets minder bekende platen als Masterpieces By Ellington of Out To Lunch, ze komen allemaal aan bod.

FREDERIK GOOSSENS is docent jazzgeschiedenis en lyriek aan het conservatorium van Gent, geeft les in SAMWD Dendermonde en maakt radio voor Klara. Daarnaast is hij ook actief in het Jazz Centrum Vlaanderen, schrijft hij als freelance journalist stukken over jazz voor tijdschriften als Focus Knack en staat hij in voor de populaire podcast ‘Jazziness’ van het Brussels Jazz Weekend. In zijn vrije tijd speelt Frederik graag zelf muziek (zowat alles met 4 snaren). En je kan hem hier en daar ook als curieuze DJ aan het werk zien, in de weer met zijn grote collectie 78-toeren platen, het resultaat van jarenlang verwoed verzamelen.

Wanneer: 26 sept – 3 oktober – 10 oktober

Om 20.00 – Deuren open om 19.30

Prijs: reeks: 40 euro – per deel 15 euro

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Must-haves van de Jazz
40,00
Details
Spring naar de inhoud