Kevin & Kevin – Beter dan Bowie – Wouter Bulckaert

Info voorstelling

David Bowie was dé rockster van de jaren zeventig. Helaas bleven andere straffe songschrijvers als Kevin Ayers en Kevin Coyne daardoor in zijn schaduw. Té Engels, té excentriek. In de voorstelling ‘Kevin & Kevin – Beter dan Bowie’ speelt Wouter Bulckaert daarom samen met zijn Band of Kevins (Klaas Tomme, Brecht Peleman en Ben De Troyer) songs van Kevin Ayers, Kevin Coyne en … David Bowie. Ondertussen vertelt hij waarom Ayers en Coyne in de jaren zeventig God waren in Vlaanderen, maar ondanks hun gigantische talent kopje onder gingen in sloten rode wijn.

Info auteur

Wouter Bulckaert schreef eerder Ry Cooder. Meester in de schaduw, JJ Cale. Troubadour in de woestijn, Vinylpraat en Randy Newman. Hij woont en werkt in Gent.

vvk:€12 – adk: €15

i.s.m. Literatuur Vlaanderen

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Kevin & Kevin – Beter dan Bowie - Wouter Bulckaert
12,00
Details
Spring naar de inhoud