Italiaanse wijnavond met Guy Verstraeten

Begin dit jaar maakten we dankzij Guy Verstraeten kennis met enkele Franse wijnen

Vrijdag 6 december zal wijnliefhebber Guy Verstraeten terug onze gastheer zijn voor een “Giro d’Italia” waarop hij ons laat kennismaken met een aantal wijnen uit de belangrijkste wijnstreken uit Italië.  Komen waarschijnlijk aan bod, Piemonte, Toscane, Puglia, Sicilië

Guy Verstraeten is afkomstig van Wetteren en woont in Gent. Professioneel is hij nog steeds actief bij een grootbank en in zijn vrije tijd is hij sinds meer dan 35 jaar een gepassioneerd wijnliefhebber. Hij heeft een bijzondere voorkeur voor Franse en Italiaanse wijnen. Zijn motto: “Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.”

Aanvang: 20u. Deuren open 19u30.

Kostprijs per persoon: 35 euro. (Proeven van zes wijnen, hapjes tussendoor)

Het aantal plaatsen is beperkt!

Opgelet: wie zich inschrijft, brengt zelf drie of meer wijnglazen mee, bij voorkeur met een grote kelk die naar boven toe sluit.

We kijken er samen met Guy Verstraeten naar uit u te mogen begroeten op 6 december.

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Italiaanse wijnavond met Guy Verstraeten
35,00
Details
Spring naar de inhoud