“Hollywood Hitchcock” door Lieven Debrauwer

Bij de naam ‘Hitchcock’ denken we altijd eerst aan die bloederige douche of een boel op hol geslagen vogels…
Deze lezing wil vooral de nadruk leggen op een àndere kant van ALFRED HITCHCOCK! Zijn gevoel voor HUMOR, voorliefde voor de koele blondine, zijn geniale techniek… Hitchcock’s films waren soms ook behoorlijk ROMANTISCH en GLAMOUREUS.

We zetten de spanning even opzij en genieten ook van de humor, romantiek èn esthetiek van de grote ‘master of suspense’. Lachen met z’n grapjes, genieten van zijn visuele vondsten en bewonderen de locaties, decors en kostuums. Ook zijn soms hilarische en vaak gedurfde publiciteitsstunts komen aan bod!

Regisseur Lieven Debrauwer (‘PAULINE EN PAULETTE’ en ‘CONFITUUR) vertelt met passie over één van zijn grote filmidolen en laat u ook meegenieten van zijn favoriete fragmenten en momenten. Een heel persoonlijke visie met een rijke multimediapresentatie.

vvk: €10 – koop je tickets online

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Tickets Hollywood Hitchcock
10,00
Details
Spring naar de inhoud