“Het bedrog van de waarneming.” Filip Van Beurden

Ons beeld van de wereld wordt bepaald door de informatie dit we tot ons krijgen. Maar kunnen we vertrouwen op wat we zien, horen, ruiken, proeven en voelen? Hoe interpreteren we dit en waar loopt het mis? Waar komt het idee van het zesde zintuig vandaag en houdt het steek?

Filip neemt je mee in een wonderbaarlijke wereld van audio-visuele, olfactorische, gustatieve en tactiele illusies waar niets meer is wat het lijkt. Smeden onze zintuigen een complot tegen ons brein? De goochelaar speelt hier handig op in. Het publiek wordt een spiegel voorgehouden hoe onze ervaring van de werkelijkheid vervormd wordt en hoe deze onze intuïtie beïnvloeden. Iedereen die dit spektakel meemaakt zal anders naar de wereld gaan kijken.

vvk: €10 – adk: €12

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Het bedrog van de waarneming - Filip Van Beurden
10,00
Details
Spring naar de inhoud