Bert Comhaire over de klimaatproblematiek en geboortebeperking

Maandagvoormiddag 26 augustus geeft Bert Comhaire een lezing getiteld “Globale opwarming en het taboe op geboortebeperking”. Hij baseert zich hiervoor op zijn boek “Van klimaatcatastrofes naar een wij-mensheid” (VUB Press, 2023).

Bert Comhaire (°1936) is burgerlijk ingenieur. Hij werkte onder meer voor de Nationale Raad voor Wetenschapsbeleid, de Vrije Universiteit Brussel in het Universitair Ziekenhuis, Gent. Hij maakte of maakt deel uit van diverse verenigingen, ontving in 2014 de driejaarlijkse Geuzenpenning en was gastprofessor aan de HOGent. In zijn lezing bespreekt hij de relatie tussen de demografische groei en de opwarming van het klimaat.

Deuren open om 9u30. Ontvangst met koffie en croissant.

De lezing start om 10u. Einde voorzien omstreeks 12u.

vvk: €7 – adk: €10

Je kan betaalde tickets annuleren tot 7 dagen voor de voorstelling. Je krijgt dan een omruilbon indien we het ticket opnieuw kunnen verkopen.

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Bert Comhaire over de klimaatproblematiek en geboortebeperking
7,00
Details
Spring naar de inhoud