Senne en Lokko

Senne en Loko

Ergens in een groezelige backstage, als Goudvis op een radio of in het adressenboekje van menig Vlaamse artiest (Admiral Freebee, Buurman, Douglas Firs, Pomrad, Zimmerman,…) kom je hen al jaren tegen, maar het grote publiek leerde zanger-toetsentovenaar-cabaretier Senne Guns en drummer-toetsenistgitarist-bassist-en-dat-alles-vaak-tegelijk Laurens “Lokko” Billiet vorig jaar kennen als prettig gestoord huisorkest in de Popquiz op VTM.

Ze zijn maar met z’n tweeën, wat per definitie te weinig is om te kunnen spelen wat ze moeten, maar ze maken er een sport van om te weigeren om dat te geloven. De Popquiz-ingrediënten gooien ze voor deze gelegenheid in de blender en ze brengen volledig live een interactieve, muzikale trip langs hun geniale mashups (“Drie liedjes tegelijk spelen? Kunnen we”), blokfluit-bewerkingen, schlager-remakes of achterstevoren-versies, doorspekt met volstrekt nutteloze zijsprongen en wist-jedatjes over pakweg Noord-Ierse folkmuziek, omdat alle redenen goed zijn om plots een doedelzak boven te halen.
Frank Zappa maakte ooit een live album met als titel: Does Humor Belong in Music?
Senne en Lokko brengen het antwoord.

vvk: €12 – adk: €15
inschrijven via franky@decorridor.be

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Details
Skip to content