[in]sane – Muziek en verhalen door Mermaid Moonshine

In een maatschappij waarin alles sneller, mooier en beter moet, durft dit muzikale duo – Mermaid Moonshine – stil te staan bij de dingen in het leven die niet altijd even perfect lopen.

Marc Borms, begenadigd pianist, gitarist en zanger en An Staels, zangeres en schrijfster van het boek ‘Gewone mensen in een bijzondere wereld’ nemen je mee in verhalen over echte mensen die al eens worstelen met hun kwetsbaarheden.

An werkt al meer dan een kwart eeuw als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. [in]sane vertelt niet enkel het relaas van wat het betekent om opgenomen te zijn of te werken in een psychiatrisch ziekenhuis. Marc en An brengen verhalen van ‘ons mensen’, met elk onze eigen bijzonderheden. Van wie is er immers geen ‘hoekje-af’? Daarnaast wil [in]sane vooral benadrukken dat het helemaal in orde is om jezelf te zijn.

Dit programma combineert korte, pakkende en humoristische verhalen met zelfgeschreven songteksten en muziek.

www.mermaidmoonshine.be

donderdag 19 oktober 2023 om 20.00 uur

toegang 8 euro – ADD 10 euro – bestel je tickets hieronder

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

[in]sane
8,00
Details
Spring naar de inhoud