Franky Van de Velde over Van Morrison

Zaterdag 8 oktober laat Franky Van de Velde ons kennismaken met de muzikale wereld van Van Morrison. De Ierse bard, wiens volledige naam George Ivan Morrison luidt, werd geboren in 1945 in Belfast. Hij schreef meerdere klassiekers, maakte legendarische platen en werkte met talloze wereldberoemde muzikanten samen.

Tot zijn spijt werd Franky Van de Velde niet geboren in Ierland, maar als compensatie groeide hij op in Laarne. Hij maakte in zijn jeugd reeds kennis met Van Morrison, woonde talloze optredens bij en bleef zich in zijn leven en werk verdiepen. Franky biedt ons een overzicht van de artistieke loopbaan van een legendarische zanger en muzikant, uiteraard rijkelijk geïllustreerd met muziek en beeld.

Aanvang lezing: 20u. Deuren open om 19u30.

Inkomprijs: 5 EUR – Reserveer je plaats hieronder

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Tickets
5,00
Details
Spring naar de inhoud