Comedy Night voor Torre

In 2019 overleed de Chef Comedy van de Corridor, onze dierbare vriend Dirk – Torre  – Tondeleir. Al snel vatten we het plan op om hem jaarlijks te eren met een Comedy Night. Coronaperikelen zorgden voor uitstel, maar dinsdagavond 27 september is het zover. We hebben twee bijzonder geestige stand up comedians te gast, die elk een deel van de avond vullen: Els Verhofstede en Tim Loobuyck.

Torre zou op 27 september 57 jaar zijn geworden.

Els Verhofstede uit Halle is een upcoming talent in de stand-up comedy wereld. In haar ‘late fourties’ brengt zij een salvo en hoog tempo aan moppen over vrouw zijn, ouder worden en een chipsverslaving. Els kaapte dit jaar de 2de plaats weg op de Lunatic Comedy Awards, al jarenlang een belangrijke waardemeter voor nieuw comedytalent in Vlaanderen.

Tim Loobuyck uit Aalter komt net piepen in de comedywereld. Met zijn verleden als bedplasser en als vrijgezelle leerkracht heeft hij munitie genoeg om grappen op zijn publiek af te schieten. Hij lacht alvast graag met zichzelf, hopelijk jullie ook!

Deuren open om 19u30, aanvang om 20u.

Inkom: 10 euro – tickets via de website

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Comedy Night voor Torre
10,00
Details
Skip to content